Zondag 4 november – Polderputten Bosloop, Ter Apel

Bosloop verhard en onverhard nabij circuit De Polderputten in Ter Apel. Recreanten hebben de keuze uit 5 en 10 km en de Jeugdloop is 1 of 2,5 km. Inschrijving van 12.45-1415 uur in het clubgebouw Polderputten aan de Hanetangerweg in Ter Apel.
Start jeugdlopen om 13.00 uur
Start trimlopen 5 en 10 om 14.15 uur
Kleed en douchegelegenheid aanwezig

Kinderen bewegen weer bij de Polderputten bosloop! 

Ter Apel– As zondag 4 november 2018 wordt de jaarlijkse Polderputten bosloop in Ter Apel wordt voor de 33stekeer in samenwerking met Schutrups Exloo (hoofdsponsor) en atletiekvereniging de Runners uit Stadskanaal georganiseerd. Hardlopen blijft een populaire sport. Het is laagdrempelig, je kunt het overal doen en loopwedstrijden geven de mogelijkheid om in een andere omgeving te lopen. De route die is uitgezet is verhard en onverhard.

De basisscholen uit Ter Apel en uit de grensstreek Rütenbrock en Erika zullen weer laten zien hoeveel talent ze in huis hebben. Dit idee is jaren geleden ontstaan met als doel kinderen meer te laten bewegen. Uit de vele aanmeldingen kan worden geconcludeerd dat dit doel ruimschoots wordt behaald. Er is een wisselbeker voor de beste schoolprestatie, maar individueel kunnen er ook prijzen worden gewonnen. De kinderen die meedoen krijgen een medaille. De afstanden waarvoor de kinderen zich in kunnen schrijven zijn 1 en 2,5 kilometer. Voor volwassenen is er een route van 5 en 10 kilometer uitgezet.

Inschrijven kan 4 november van 12.45- 14.00 uur in het clubgebouw ‘Polderputten’;. Hanetangerweg 5a in Ter Apel

Komt u ook?