EXLOO – Zondag 17 februari a.s. zal in Exloo de vierde Schutrups Winter Trail plaatsvinden. Net als vorig jaar zijn de afstanden dit jaar 4 en 8 mijl. De Winter Trail wordt georganiseerd door Loopgroep De Runners Stadskanaal en Schutrups Exloo.

De Schutrups Winter Trail start om 11.00 uur. De startlocatie is achter de winkel van Schutrups Schoenencafé, aan de Zuiderhoofdstraat 13 in Exloo en de route komt uit op de Polweg. Het parcours is grotendeels onverhard en gaat onder andere langs de Ballastput, het Kremer Zandgat en door het omliggende natuurgebied. Bij alle recreatielopen van de SchutrupsRunners zijn er overall prijzen voor de eerste drie mannen en vrouwen die binnenkomen.

Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 9.00 uur tot 10.45 uur bij het Schutrups Schoenencafé. Voor jongeren t/m 11 jaar bedraagt het inschrijfgeld €1,50, van 12 t/m 17 jaar €4,00 en vanaf 18 jaar €6,00.

Nieuw dit jaar is dat je bij deelname aan vier recreatielopen van SchutrupsRunners een hardloopshirt ontvangt. Ook kan elke deelnemer op de dag van de Winter Trail gebruik maken van de Falke actie. Bij aankoop van drie producten van het merk Falke, hoef je er maar twee te betalen.

Schutrups Exloo is in 2019 sponsor van zeven recreatielopen. De eerst volgende recreatie loop is op 31 maart 2019 en wordt voor het eerst de Oringer Run georganiseerd.

Meer informatie over de Schutrups Winter Trail is te vinden op www.schutrupsrunners.nl, op de Facebookpagina of telefonisch via 0591-549093.